Voor uw promotionele activiteiten levert Data & Promo Solutions promotieteams, sampling teams, direct sales teams en enquêteurs. Uw doelgroep wordt in een persoonlijk gesprek op enthousiaste wijze aangemoedigd uw product of dienst te gebruiken. Promotie kan plaatsvinden in een drukke winkelstraat, in de winkel of op de beursvloer. Ook deur-aan-deurverkoop behoort tot de mogelijkheden. Interactief presenteren is hierbij de sleutel tot succes.

Samenstelling promotieteam

Aan de hand van uw doelgroep stellen wij het ideale promotieteam samen. Het geselecteerde team behaalt voor u het maximale resultaat door middel van een efficiënte werkwijze. De promotieteams bestaan uit degelijke studenten met een representatieve uitstraling, een enorme drive en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Voorafgaand aan de actie worden de doelstellingen geïnventariseerd en wordt het team geïnstrueerd. Bij Data & Promo Solutions zijn de resultaten van uw campagne meetbaar. Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend het contactformulier invullen of direct bellen naar Ruud van Dal, te bereiken op telefoonnummer 076-5335661. Graag maken wij met u een afspraak om uw wensen te inventariseren, want ook voor ons is het prettig als we uw organisatie een nieuwe impuls kunnen geven.

  • InQoop.nl, Martijn Don

    “Door de gedrevenheid van de agenten zijn we tot mooie resultaten gekomen.“