Steeds opnieuw proberen wij manieren te vinden om onze klanten en onszelf uit te dagen. Zo kunnen wij onze klanten ondersteunen in marketingvraagstukken en bieden wij een unieke service. Hiervoor kunnen wij bouwen op onze jarenlange ervaring in uiteenlopende projecten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, dan kunt u vrijblijvend bellen naar 076-5335661,of gebruik maken van het online contactformulier. Ook horen wij graag voor welke uitdaging u staat, om samen met u de ideale oplossing te vinden.

BUSINESS TO BUSINESS

Het team van Data & Promo Solutions heeft jarenlange ervaring in B2B projecten. Enkele voorbeelden van mogelijke diensten zijn het maken van afspraken voor uw buitendienst, het verifiëren van adresgegevens en het uitnodigen van relaties voor een seminar of een meeting.

Meer informatie

AUTOMOTIVE

Een goede service maakt een wereld van verschil en daarom heeft Data & Promo Solutions klantenservice hoog in het vaandel staan. Het zijn daarin vooral de details die het hem doen; niet alleen in omzet, maar ook in beleving en waardering.

Meer informatie

Telefoonservice

Het is heel is eenvoudig: wij beantwoorden uw telefoon,uiteraard met uw bedrijfsnaam.

We staan uw relaties te woord en indien mogelijk beantwoorden we de eerste vragen. Direct hier opvolgend ontvangt u een gespreksverslag per email.

Onze mensen zitten klaar om uw telefoon te beantwoorden op werkdagen van 09:00 tot 17:00. Maar u bepaalt zelf wanneer u de telefoon doorschakelt.

Meer informatie

PROMOTIE EN SAMPLING

Voor uw promotionele activiteiten levert Data & Promo Solutions promotieteams, sampling teams, direct sales teams en enquêteurs. Uw doelgroep wordt in een persoonlijk gesprek op enthousiaste wijze aangemoedigd uw product of dienst te gebruiken. Promotie kan plaatsvinden in een drukke winkelstraat, in de winkel of op de beursvloer. Interactief presenteren is hierbij de sleutel tot het succes.

Meer informatie